Skip to main content

Kursseille ilmoittautuminen

Sofian kesä 2016 on käynnissä!

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme, lisätietoja opistolta tai sähköpostitse info@sofiaopisto.net.

Tutustu Sofia-opistoon videon kautta!

Kertamaksullisille kursseille ja luennoille ei tarvitse ilmoittautua lukuunottamatta suppailua, johon vaaditaan sitova ilmoittautuminen lautojen varaamisen vuoksi.

 

Päivitetty 22.6.2016

Kesän 2016 kurssit ja syksy 2016, kevät 2017

Kesällä kursseja on  mm. seuraavista aiheista

  • Espanjan kieli
  • Espanjan kulttuuri
  • Viinitietous
  • Liikunta ja hyvinvointi
  • Tanssi (argentiinalainen tango)
  • Purjehdus (aikataulu tarkentuu pian!)
  • Opintomatkat

Kurssivalikoima on ladattavissa ja luettavissa pdf-muodossa

 

Tutustu syksyn 2016 ja kevään 2017 opinto-ohjelmaan!


Ohjelmassa on paljon tuttuja kursseja ja aivan uutta tarjontaa.

Uutena liikunnan puolella on äijäjoogan rinnalle tullut äijäreeni. Miehiä kiinnostavaa tarjontaa ovat uudet, lentoliikenteeseen liittyvät luennot ja retki ilmailumuseoon.

Arkkitehtuuriluennot ja -retket ovat myös ensimmäistä kertaa ohjelmassamme. Uutta on myös teologiakahvila.Tarjoamme yhteistyössä Fuengirolan purjehduskoulun kanssa  purjehdusta lapsille ja aikuisille.

Espanjan kurssitarjonnassa on mukana uutuutena Nybörjarspanska, espanjaa ruotsin kielellä.Keväällä kokeilukurssina ollut Socorro -hätätilanteita espanjaksi alkaa syksyllä myös.Suosittelemme espanjaa lapsille ja vanhemmille: kurssilla opitaan espanjaa toiminnallisesti leikkien, piirtäen ja pelaten.

Hyvinvoinnin ja tyylin maailmaan sukelletaan jokanaisen tyylikurssilla, jolla pureudutaan sisäiseen ja ulkoiseen tyyliin sekä Jokanaisen Meikkikoulussa ehostuksen saloihin.  Lettikurssilla opit tekemään upeita lettikampauksia. Joulukuussa saamme upean tähtitanssija Minna Tervamäen luennoimaan ja tanssimaan. Hän pitää myös kaikille sopivan Minnan metodit-tunnin. Keväällä alkoi argentiinalaisen tangon kurssi, jolle saamme jatkoa syksyllä.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi syyskauden avajaisiin tiistaina 4.10. klo 17-18.30! Luvassa ohjelmaa ja pientä tarjoilua, sekä opettajien ja kurssien esittelyt. 

Tulevia tapahtumia

To 30.6.Opintomatka:El Torcal
To 7.7.Opintomatka:Caminito del Rey - Kuninkaantie
La 16.7.Opintomatka:Virgen del Carmen -tapahtuma Benalmadenassa
To 21.7.Opintomatka:Susipuisto (Lobo Park)
La 20.8.Opintomatka:Aloran Viinitila

Tervetuloa opiskelemaan!

Sofia-opiston vuoden 2016 painopistealueet ovat kesäkauden ohjelma, miesopiskelijoiden määrän lisääminen, arviointien kehittäminen ja viestintä eri tahoille.

Iso osa Aurinkorannikon suomalaisista palaa Suomeen kesän ajaksi mutta osa asuu täällä ympäri vuoden. Heitä ja kesäkaudella Espanjaan tulevia palvelemme myös kesällä.