Skip to main content

Kursseille ilmoittautuminen

Kesän ohjelmassa 17.6. alkaen mm. espanjan intensiivikurssi, patikointiretki,  monipuolista liikuntaa aikuisille, sup-lautailua  ja runsaasti ohjelmaa lapsille, mm. lasten liikunta, lasten työpaja ja lasten hiekkakerho.  Pian on tulossa lisätietoja uudesta lajistamme beach volleysta!

HUOM! Voit ilmoittautua kursseille suoraan ilmoittautumislomakkeen avulla tästä linkistä (huom! kertamaksullisille ei tarvitse ilmoittautua) https://www.opistopalvelut.fi/sofiaopisto/ 

2019-2020 syksy-kevät -ohjelma julkaistaan sivuillamme 24.6.

Syyskausi 2019 alkaa ti 8.10.2019 ja päättyy pe 13.12.2019

Syyskauden avajaisia vietetään torstaina 3.10. klo 15-19. Ohjelmassa erilaisia työpajoja mm. tanssia, kädentaitoja, espanjaa toiminnallisesti, lapsille ohjelmaa ja paljon muuta!

Lisätietoja kursseista info@sofiaopisto.net tai opiston toimistolla. 

Kertamaksullisille kursseille tai luennoille ei tarvitse ilmoittautua lukuun ottamatta suppailua, johon vaaditaan sitova ilmoittautuminen lautojen varaamisen vuoksi.

Tutustu Sofia-opistoon videon kautta!

Tutustu Suppailuun videon kautta! Suppailua torstaisin klo 16-17 (tapaaminen 15 min ennen tuntia Dreisog kaupalla) Hinta 6€/krt + 10€ laudan vuokra. Ennakkoilmoittautuminen. Ohjaaja: Emilia Tuukkanen

Päivitetty 4.6.2019

Ajankohtaista

 

Kesän asiakaspalveluajat

Alkaen 1.6. 

Ti klo 11-15

To klo 11-13

Kesällä sinua  palvelee toimistossa iloinen Emilia, jonka tapaat myös opiston suppailu- ja liikuntatunneilla!

Lähde FT Liisa Väisäsen kanssa opiston kesäretkille! Málagan retkelle matkustamme junalla, muille retkille matkaamme tilausbussilla. Ilmoittaudu retkille aina opistolla tai nettisivujen lomakkeella! Kannattaa seurata ilmoitteluamme pop up

-retkien suhteen!

Patikkaretki Rio Chillar näet TÄSTÄ

To 21.6.

Hinta: 49 e (sis. tilausbussikuljetuksen ja opastuksen)

Lähtö: klo 8 Supercorin bussipysäkki, Los Boliches, lähellä Sofia-opistoa

Paluu n. klo 17.30

Teemme retken Nerjan yläpuolelle Rio Chillar-joen reitille.  Vaativuudeltaan keskitasoinen reitti on 8 km yhteen suuntaan eli 16 km edestakaisin.  Jos sinusta tuntuu vaikealta kävellä koko matkaa on mahdollista kävellä vain osa siitä. Matka ei vaadi varsikenkiä, mutta vaelluskengät, vaikkakin matalavartiset olisi hyvä olla. Ota matkalle mukaan juotavaa, retkieväs, aurinkovoidetta, lippis tai vastaava. Reitti on kaunis luonnoltaan ja siellä on usein myös paljon lintuja reitin varrella. 

Ilmoittaudu tästä:

www.opistopalvelut.fi/sofiaopisto/courses.php

Historiallinen Málaga näet TÄS

Ti 18.6. 

Hinta: 39  e (sis. opastuksen ja pääsymaksun katedraaliin 6 e ja Alcazaba-Gibralfaro 5,50 e, lisäksi  jokainen ostaa junalipun itselleen.)

Tapaaminen Los Bolichesin asemalla klo 9.30, jolloin myös tarvittaessa apua junalipun ostamiseen, menemme klo 9.40 lähtevällä junalla! Paluu n. klo 17.30

Retki tutustuttaa Málagan menneisyyteen aina puunilaisesta kaupungista, roomalaiseen, arabialaiseen ja nykyiseen. Tutustumme Alcazaban linnoitukseen ja Málagan katedraaliin, joiden sisäänpääsymaksut sisältyvät hintaan.

Vapaata aikaa lounastaa.Ilmoittaudu tästä:

www.opistopalvelut.fi/sofiaopisto/courses.php

Málagan historiallinen kasvitieteellinen puutarha näet TÄSTÄ

Ke 26.6.

Hinta: 55 e (sis. tilausbussin, opastuksen ja sisäänpääsymaksun 5,20 e)

Lähtö 10.00. puutarhassa n. klo  11-13, jonka jälkeen ajamme Malagan keskustaan, jossa omakustanteinen ruokailu  ja sen jälkeen kävelyä Malagan Alameda puutarhassa. Paluu n. 17.00

Bussiretki Malagan Historialliseen kasvitieteelliseen puutarhaan nimeltään  La Concepción.23 hehtaarin puutarha on koko Espanjan merkittävimpiä trooppisia ja subtrooppusia puutarhoja.

Ilmoittaudu tästä:

www.opistopalvelut.fi/sofiaopisto/courses.php

Kysynnän mukaan pop up  -retkiä! Kysy lisää opistolta!

Kesälukkarin 2019 näet TÄSTÄ

Syksyllä 2019 tulossa:

Psoriasis koskettaa pintaa syvemmältä -luento ti 2.10. klo 11.15 Ohjelman näet TÄSTÄ. Järjestäjä: Psoriasisliitto ry, psorilinja. Paikka: Pedro-sali Hinta: 5€ (maksetaan käteisellä ovella, tasarahalla)


 

Kesäohjelmaa

Kesällä 17.6. alkaen ohjelmassa mm.  aikuisille suppailua, niska-selkä-hartia-  ja vatsa ja pakara -jumppaa, espanjan alkeiden intensiivikurssi ja lapsille liikuntaa, hiekkakerho ja työpaja. Pian tulossa tietoa uudesta lajistamme beachvolleysta!