Kurssimaksut

Kurssimaksu on ilmoitettu ohjelmassa kunkin kurssin kohdalla. Kurssimaksu
määräytyy mm. kurssin pituuden ja kustannusten mukaan. Oppikirjat sekä opiskelumateriaalit ja -välineet opiskelija hankkii itse, ellei toisin erikseen ilmoiteta.

Kursseille ja opintomatkoille ilmoittaudutaan etusivulla olevan ilmoittautumislinkin avulla. Samalla kurssimaksu maksetaan verkkopankin kautta. Jos ilmoittaudut opiston toimistolla, voit maksaa pankki-tai luottokortilla. Käteismaksuja otamme vastaan ainoastaan maksupoleteista tai luennoista, jotka maksetaan käteisellä ovella.

Huomioithan, että tilisiirto ei ole ilmoittautuminen, vaan kursseille ilmoittaudutaan nettisivuilla olevan lomakkeen kautta tai opiston toimistolla.


Kurssimaksut ovat perintäkelpoisia.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Emme ota vastaan käteismaksuja kertamaksullisia kursseja lukuun ottamatta.

 

Espanjan kielen yksityistunnit

 

Yksityistuntien hinnat ovat: 

 

1 henkilölle: 20€/ 1 tunti

 

2 henkilölle: 15€/1 tunti

 

3 henkilölle: 12€/1 tunti

 

4-5 henkilölle: 10€/1 tunti

 

Kertamaksulliset kurssit ja kertamaksupoletit

Opiston aulahenkilökunnalta ostetaan kertamaksullisille kursseille maksupoletteja,
jotka opettaja kerää tunnin alussa. Opettaja ei ota vastaan rahaa. Poletit ovat voimassa aina kunkin kevät- ja syyskauden kursseilla, eikä niitä lunasteta takaisin.

Ostathan niitä vain tarvitsemasi määrän. 

Kurssien peruminen

Jos et pääse osallistumaan kurssille, ilmoita siitä opiston toimistoon viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Perua voi opiston toimistoon tai puhelimitse ma-pe klo 9.00-17.00 tai sähköpostitse info@sofiaopisto.net.

Kun perut ilmoittautumisen seitsemän päivää ennen kurssia, opisto palauttaa kurssimaksun. Maksun palautuksesta veloitetaan kymmenen euroa toimistomaksua.

Jos perut ilmoittautumisesi myöhemmin, opisto laskuttaa 50% kurssimaksusta. Kun kurssi on alkanut, opisto ei enää palauta kurssimaksuja

Opintomatkojen maksaminen ja peruminen

Opintomatkat maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä. Jos et pääse ilmoittautumallesi matkalle, peru se viimeistään seitsemän päivää ennen matkaa, jollei esitteessä tai sivuillamme matkan kohdalla muuta mainita.

Sen jälkeen perutusta matkasta laskutetaan 50% matkan hinnasta. Opintomatkoissa on minimimäärä 20 osallistujaa. Matkan toteutuminen varmistuu yleensä viikkoa ennen matkaa mutta pidemmillä matkoilla useita kuukausia ennen matkaa matkatoimiston käytänteiden ja vaatimusten mukaisesti.

Perumaton opintomatka laskutetaan. Maksut ovat perintäkelpoisia.

Sofia-opiston tilinumerot: 

 

Nordea IBAN: FI48 1745 3000 0801 86, SWIFT/BIC: NDEAFIHH tai

Cajamar IBAN: ES21 3058 0822 7927 2001 3191 SWIFT/BIC: CCRIES2A