Kurssimaksut

Kurssimaksu on ilmoitettu ohjelmassa kunkin kurssin kohdalla. Kurssimaksu
määräytyy mm. kurssin pituuden ja kustannusten mukaan. Oppikirjat sekä opiskelumateriaalit ja -välineet opiskelija hankkii itse, ellei toisin erikseen ilmoiteta.

Kursseille ja opintomatkoille ilmoittaudutaan etusivulla olevan ilmoittautumislinkin avulla. Samalla kurssimaksu maksetaan verkkopankin kautta. Jos ilmoittaudut opiston toimistolla, voit maksaa pankki-tai luottokortilla. Käteismaksuja otamme vastaan ainoastaan maksupoleteista tai luennoista, jotka maksetaan käteisellä ovella.

Huomioithan, että tilisiirto ei ole ilmoittautuminen, vaan kursseille ilmoittaudutaan nettisivuilla olevan lomakkeen kautta tai opiston toimistolla.


Kurssimaksut ovat perintäkelpoisia.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Emme ota vastaan käteismaksuja kertamaksullisia kursseja lukuun ottamatta.

 

Espanjan kielen yksityistunnit

 

Yksityistuntien hinnat ovat: 

 

1 henkilölle: 20€/ 1 tunti

 

2 henkilölle: 15€/1 tunti

 

3 henkilölle: 12€/1 tunti

 

4-5 henkilölle: 10€/1 tunti

 

Kertamaksulliset kurssit ja kertamaksupoletit

Opiston aulahenkilökunnalta ostetaan kertamaksullisille kursseille maksupoletteja,
jotka opettaja kerää tunnin alussa. Opettaja ei ota vastaan rahaa. Poletit ovat voimassa aina kunkin kevät- ja syyskauden kursseilla, eikä niitä lunasteta takaisin.

Ostathan niitä vain tarvitsemasi määrän. 

Kurssien peruminen

Jos et pääse osallistumaan kurssille, ilmoita siitä opiston toimistoon viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Perua voi opiston toimistoon tai puhelimitse ma-pe klo 9.00-17.00 tai sähköpostitse info@sofiaopisto.net.

Kun perut ilmoittautumisen seitsemän päivää ennen kurssia, opisto palauttaa kurssimaksun. Maksun palautuksesta veloitetaan kymmenen euroa toimistomaksua.

Jos perut ilmoittautumisesi myöhemmin, opisto laskuttaa 50% kurssimaksusta. Kun kurssi on alkanut, opisto ei enää palauta kurssimaksuja.

Opintomatkojen maksaminen ja peruminen

Opintomatkojen ehdot ovat matkakohtaisia. Varmista aina ennen varaustasi matkan ehdot. Vähintään kahden päivän matkoilla teemme yhteistyötä matkatoimistojen kanssa, jotka määrittelevät omat varaus- ja perumisehtonsa.