Skip to main content

Sofiaopisto

Opiston henkilöstö

Kantola, Minna, FM,KTM,
toiminnanjohtaja
minna.kantola@sofiaopisto.net
puh. (+34) 666 405 832

Pradas Linden, Miguel, opistosihteeri

Nykänen, Toni, iltavahtimestari

info@sofiaopisto.net

puh. (+34) 952 462 544

Tuukkanen, Emilia 
liikunnanohjaaja

Nakkach, Samira, siistijä

Ahvenniemi, Sami, datanomi

Dewald, Sari, (ft Amk, Tanssitaiteen MA, Pilates Ohjaaja)

Olen ohjannut lattia- ja laitepilatesta 18 vuotta Suomessa ja ulkomailla. Sofia-opistossa nyt kahdeksatta vuotta. Sydämen asia minulle on ihmisten hyvinvointi ja elämän ilo. Toimin vierailevana opettajana myös TEAK:ssa Helsingissä

Ehnqvist, Tarja, KT,TM

Haavisto, Merika, merikahaavisto@gmail.com ,FM

Tällä lukukaudella minulla on Sofia-opistolla espanjan iltakursseja, sekä suomen kielen ja englannin kielen pienryhmiä. 

 

Tervetuloa tutustumaan Espanjan kieleen, kulttuuriin ja yhteiskuntaan!

Hanén, Liisa, joogaohjaaja

Ihanainen Raija, liikunnanopettaja

Kinnunen Alguacil, Satu, satukinnunen@hotmail.com ,FM:

Valmistuin Turun yliopistosta espanja pääaineenani ja olen myös suorittanut opettajan pedagogiset opinnot. Olen toiminut espanjan kielen opettajana vuodesta 1998 lähtien ensin Suomessa kansalaisopistoissa, lukiossa ja myöhemmin Espanjassa. Sofia-opiston opettajana olen ollut lähes sen alkumetreiltä lähtien. Tänä vuonna kurssejani ovat mm. matalan kynnyksen Kahvitellen espanjaa, jossa opiskelemme kielen alkeita ja jutustelemme Espanjan arjesta suomeksi, kieliklinikka ja valealkeet. Yhdessä kollegani Evan kanssa suunnittelemastamme ¿Hablamos?- kurssista on tänä vuonna alkeet ja jatko, joilla myös usein jalkaudumme Los Bolichesin kaduille harjoittelemaan opittua käytännössä. Kaikilla kursseilla innostan opiskelijoita kommunikoimaan huolehtimatta kieliopin kiemuroista!

Koskela Oliva, Anna-Maijaanaol7@yahoo.com ,diplomada

en lengua española

Olen toiminut espanjan kielen opettajana Sofia-opistolla vuodesta 2006 lähtien.  Opetan alkeis-ja jatkokursseja sekä keskustelukursseja. Kielten opettajana pyrin herättämään opiskelijoiden motivaatiota uuden oppimiseen. Pidän digitaalisuuden myötä tulleista uusista opetusmahdollisuuksista. Tärkeää työssäni on vuorovaikutus, kielellisten valmiuksen kehittäminen ja oppimisen ilon ylläpitäminen.

Lehtomäki, Susanna, KTM,

tanssinopettaja

Nyyssönen, Otto-Ville, MuM,

musiikkipedagogi

Saarentola, Tapani, golfopettaja

Segura López, Jorge, diplomado 

Olen suomea puhuva espanjalainen. Takana on yli 20 vuotta kokemusta kielen opetuksesta.
Erikoistuin Suomessa verkko-opetukseen ja opetukseen liittyviin sähköisiinpalveluihin. 
Toimin myös ammattikoulun opettajien kouluttajana sekä projektipäällikkönä eri Opetushallituksen rahoittamissa hankkeissa.

Kun en opeta kieliä, tanssin ja opetan argentiinalaista tangoa 

Soto López, Eva, licenciada en lengua española 

Olen kotoisin Baskimaasta. Siellä suoritin filosofian tutkinnon, sekä pedagogiset tutkinnot. Sain suuren kutsumukseni Lontoossa 90-luvulla, mistä lähtien olen opettanut espanjankieltä.

Olen asunut ja työskennellyt Fuengirolassa yli 14 vuotta ja Sofia-opiston kanssa tehnyt yhteistyötä siitä lähtien kun se perustettiin. Minun opestustapani on keskitttyy siihen, että opiskelija  heti ensimmäisestä hetkestä puhuu espanjankieltä. Sofia-opistolla opetan alkeistasolla espanjankieltä. Käytän kirjoja, monisteita, audiovisuaaleja, erilaisia leikkejä ja omaa materiaalia, jotta oppilaan olisi helppo oppia espanjaa. 

Säkkinen, Raija, FM