Usein kysyttyjä kysymyksiä

Olemme keränneet tälle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä. Suosittelemme tutustumaan näihin kysymyksiin ja vastauksiin. Mikäli et löydä vastausta, olethan yhteydessä suoraan meihin.

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Pidempikestoisille kursseille ja retkille tulee ilmoittautua etukäteen.

Kertamaksullisille, luennoille yms. ei tarvitse ilmoittautua lukuunottamatta suppailua, johon vaaditaan ennakkoilmoittautuminen lautojen vuokraamista varten.

Voi, meillä on myös kertamaksullisia kursseja, johon voi osallistua silloin kun sinulle sopii.

Kaikille Sofia-opiston kursseille voi osallistua vaikkei olisi yhdistyksen jäsen.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee maksaa kurssimaksu, koska kurssin alkaminen vahvistuu kun minimimäärä osallistujia on ilmoittautunut ja maksanut kurssimaksun.

Kyllä voi, otamme mielellämme vastaan korttimaksuja. Kertamaksupoletit voi myös maksaa käteisellä.

Pidempikestoisilta kursseilta otamme vastaan ainoastaan korttimaksuja  tai ilmoittautuessasi verkkosivumme kautta, maksu suoritetaan suomalaisen verkkopankin kautta.

Poletteja voi ostaa useamman kerralla. Mutta osta niitä vain tarvitsemasi määrä, sillä emme lunasta niitä takaisin.

Kursseihin liittyvät kysymykset

Meillä on kaikenikäisiä opiskelijoita ja monilla kursseilla on laaja ikähaitari. Kaikki ovat tervetulleita.

Meillä on kursseja, joilla käytetään oppikirjaa. Tämä on erikseen ilmoitettu kunkin kurssin kohdalla.

Espanjan kielen kursseilla usein käytetty kirja on Buenas Migas  -sarja. Oppikirjan voi hankkia kirjakaupoista Suomesta ja kurssien alussa tehdään yhteistilauksia.

Fuengirolassa sijaitseva Govez-liike myy taidetarvikkeita (Av. Condes de San Isidro, 12), mm. öljy-, akvarelli ja akryylivärejä. Myös Manualidades Escalona-liike myy taidetarvikkeita (Calle San Pancracio, 6).

Opistolla on alustat sekä kaikki tunneilla tarvittavat välineet kuten putkirullat, käsipainot , kahvakuulat jne.

Sup-lauta vuokrataan Dreisog-liikkeeltä, voit ottaa tietenkin omankin laudan mukaan. Voit suppailla uimapuvussa, shortseissa tai liikuntavaatteissa.

Suppaillessa ei käytetä jalkineita vaan ollaan paljain jaloin. Muista aurinkorasvan käyttö.  Viileämmällä säällä on mahdollisuus märkäpuvun vuokraukseen.

Ota mukaan retkille sopivat jalkineet ja vaatteet. Talviaikaan varsinkin sisämaassa voi olla kylmää. Kerrospukeutuminen on suositeltavaa. Vesipullo on hyvä olla mukana. Pidemmillä retkillä muista ottaa mukaan tarvitsemasi lääkkeet.

Voi, mutta ilmoitathan siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Yleensä matkustamme junan ensimmäisessä vaunussa, josta ryhmä on helppo löytää.

Yleisiä kysymyksiä

Kyllä, tilamme sijaitsevat lähes katutasossa ja tiloihin pääsee helposti luiskaa pitkin. Meillä on tilava inva-wc ja kaikkiin luokkiin pääsee myös pyörätuolilla.

Kyllä on, mm. espanjan kieltä, ohjelmaa lapsille sekä monipuolista liikuntaa.

Kyllä, olemme kehittäneet verkkokursseja ja niihin voi osallista paikasta riippumatta.

Kyllä, jos olet ilmoittautunut opintoihin. Meillä on mm. psykologian, kasvatustieteen ja gerontologian alojen oppikirjoja.

Etkö löydä vastausta?

Lähetä viesti alla olevalla lomakkeella.